Aanbod

HSP in harmonie

Een plek van erkenning, begrip, groei en ondersteuning voor hoogsensitieve kinderen tussen de 6 en 17 jaar en hun ouders.

Bij “HSP in harmonie” staat het welzijn van hoogsensitieve kinderen centraal. Als HSP-coach en educatief begeleider bied ik een veilige en empathische omgeving waar kinderen de kans krijgen om zichzelf beter te leren kennen. 
Mijn doel is om hen te helpen begrijpen wat het betekent om hoogsensitief te zijn en hen te voorzien van de nodige tools om met hun hoogsensitiviteit om te gaan.

In mijn praktijk zet ik in op educatie over HSP. Samen verkennen we wat hoogsensitiviteit inhoudt, hoe het hun ervaringen beïnvloedt en welke unieke kwaliteiten het met zich meebrengt. 
Door middel van gerichte activiteiten en gesprekken creëren we bewustzijn, waardoor kinderen meer grip krijgen op hun eigen gevoelens en reacties.

Een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding is het werken aan het verwerken van onverwerkte emoties. Samen gaan we op ontdekkingsreis door de gevoelens, waarbij ik ondersteun om emoties te begrijpen, te accepteren en een plek te geven. 
Dit proces helpt niet alleen om emotioneel in balans te komen en te blijven, maar ook om veerkracht op te bouwen in het omgaan met uitdagingen.

Daarnaast reik ik praktische tools aan kinderen om zelfstandig te kunnen toepassen wanneer er behoefte is aan rust of overprikkeling plaatsvindt. Of het nu gaat om ademhalingsoefeningen, mindfulness of andere zelfregulerende technieken, deze tools vormen waardevolle hulpmiddelen die helpen fijner door de dag te gaan en prikkels op een gezonde manier los te laten.

Ik geloof dat het begrijpen en omarmen van hoogsensitiviteit een reis is die het hele gezin kan verrijken. Daarom betrek ik ouders actief bij het proces. Samen creëren we een ondersteunende omgeving waarin hoogsensitieve kinderen kunnen groeien en de beste versie van zichzelf kunnen worden.

Bij “HSP in harmonie” staat persoonlijke groei, zelfcompassie en het ontdekken van eigen kracht centraal. 
Ik kijk ernaar uit om samen met jou op weg te gaan naar een leven dat in harmonie is met de unieke gaven van hoogsensitiviteit. 

Diensten

Kennismaking; 30 minuten via bellen of teams (gratis investering in jezelf)

Intake; 60 minuten bij cliënt thuis (€75  investering in jezelf)

Traject van 4 sessies; 6 uur totaal, verspreid over 4 sessies (€500 investering in jezelf)

Losse sessies "na traject"; 60 minuten (€90 investering in jezelf)