Ik ben Tamara Tuithof. Ik woon samen met mijn super fijne en begripvolle HSP vriend in Bodegraven. Mijn reis naar zelfontdekking begon toen ik een paar jaar geleden besefte dat ik een HSP (Hoogsensitief Persoon) ben.

 

In mijn jeugd stond ik vaak voor een innerlijke tweestrijd, sociaal zijn en eigenlijk opgebrand raken van sociale gelegenheden. Ik voelde mij vaak niet prettig en begrepen. Gelukkig bracht het leven bijzondere mensen op mijn pad die mij het inzicht gaven dat ik hoogsensitief ben. Die bewustwording heeft mijn leven verrijkt en heeft me de kracht gegeven om mijn eigen weg te volgen, rekening houdend met mijn gevoeligheden.

 

Ik probeer oplossingen te zoeken en nieuwe dingen te bedenken. Ik ben een zorgzaam persoon en sta loyaal naast degenen die ik liefheb. In mijn gecreĆ«erde wereld van veel orde vind ik rust. Ik verbind graag mensen met elkaar om elkaar zo naar een hoger level te kunnen brengen. 

 

Mijn omgeving met veel begrip en ondersteuning, heeft mijn groei mogelijk gemaakt. Nu koester ik de wens om anderen te helpen diezelfde steun te vinden. Daarom ligt mijn passie in het begeleiden van kinderen en hun ouders op hun ontdekkingsreis binnen het domein van HSP. 

 Ik wil andere hun onverwerkte emoties laten begrijpen, hun praktische tools laten ontdekken om met hooggevoeligheid om te gaan en streven naar een maatschappij waar begrip en geluk hand in hand gaan voor HSP-kinderen, maar ook volwassenen. 

 

Ik begeleid met alle liefde kinderen en hun ouders op hun pad van zelfontdekking en welzijn, in de hoop bij te dragen aan een maatschappij waarin de unieke gaven van hooggevoeligheid worden omarmd en begrepen.